Volg ons via
 
 

Römertopf uit het stof

Haal je Romertopf eens uit het stof of bij oma vandaan!

Super makkelijk, kwartiertje weken dan alle ingrediënten toevoegen, zonder vocht en in de koude oven.

Oven op 200C en een uur wachten.

Geen afwas,schoon fornuis, geen vet, geen sausjes, een uurtje vrij en het eten smaakt fantastisch gesmoord in hun eigen vocht en kruiden, droogt niet uit en brandt niet aan ook niet na een 1,5 uur. Voedingsstoffen, aroma, vitaminen en mineralen blijven allemaal goed bewaard. Gezond en lekker vol van smaak dus!

Tips:

- Er staan er diverse op marktplaats.
- Als je vocht toevoegt aan een warme Römertopf, zorg er dan voor dat het voorverwarmd vocht is. Haal de Römertopf eerst uit de oven en open hem dan pas (denk aan ovenwanten!) om te voorkomen dat je je brandt aan het stoom.

Heb jij lekkere Römertopf recepten?

Je vraag nog niet beantwoord?

Je vraag niet beantwoord? Stel je vraag dan op de HuishoudPlaza vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!


Afbeeldingen
  • romertopf.jpg
Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Door: 
Datum: 01-06-2014
Hits: 164
Categorie: 
Nieuws
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer

Tags: