Volg ons via
 
 

HHP TV Aflevering 22 : Biologisch genieten

Biologisch eten | HHP TV aflevering over biologisch eten en de bereiding van een biologisch hoofdgerecht.

Biologisch genieten

Biologisch eten wordt tegenwoordig steeds populairder. Het is voedzaam, smaakvol, gezond en beter voor de dieren. En het is gelukkig steeds makkelijker verkrijgbaar. Maar hoe zit het precies met biologisch vlees? Wanneer mag dat biologisch genoemd worden en wat is het effect van biologisch rundvlees op dieren en op mensen? 

In de HHP TV-aflevering ‘Biologisch genieten’ gaat kok Ronald Brugmans laten zien hoe je een lekker hoofdgerecht kan maken met biologische producten en geeft biologische veehouder Kees Scheepens antwoord op al onze vragen.  

This player requires Adobe Flash Player 10 or greater. Download here.

For more information on the video player provided on this site, visit Streamingbolaget.

Je vraag nog niet beantwoord?

Je vraag niet beantwoord? Stel je vraag dan op de HuishoudPlaza vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
De veiligheidscode wordt gebruikt om spam tegen te houden. Hiermee kunnen mensen worden onderscheiden van automatische spam scripts.
CAPTCHA Afbeelding
Vul de bovenstaande code hieronder in
Door: 
Datum: 14-12-2011
Hits: 3812
Categorie: 
Eten & Drinken, Huishoudplaza TV
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer

Tags:
biologisch eten, wat is biologisch, biologisch vlees, hoofdgerecht