Volg ons via
 
 

Gewokte Indiase champignons met spekjes

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Ingrediënten voor gewokte Indiase champignons met spekjes:
· 800 g champignons
· 150 g gerookte spekblokjes
· 1 dl yoghurt
· 2 eetlepels fijngehakte koriander
· 1 bakje Kruidenpasta voor Korma Bloemkool
· 400 g witte rijst
· Olie
· 1 zak Indiase Pappadums 

Bereidingswijze:
Breng in een ruime pan een flinke laag water (met wat zout of ketjap asin) aan de kook. Voeg de rijst toe en kook deze in ca. 10 minuten gaar. Afgieten en terug in de pan met het deksel erop nog 3 minuten laten staan. Maak ondertussen de champignons schoon.
Zet een grote wok op het vuur en laat de wok goed heet worden. Voeg een klein scheutje olie toe en roerbak de spekblokjes en de champignons ca. 5 minuten. Voeg de kruidenpasta toe en roerbak 3 minuten. Voeg 2 dl water en de yoghurt toe en laat het geheel nog even pruttelen.

Schep de warme rijst in diepe borden of kommen. Verdeel de Indiase champignons erover, bestrooi met de koriander. Geef de pappadums er apart bij.

Met dank aan Mamma

Je vraag nog niet beantwoord?

Je vraag niet beantwoord? Stel je vraag dan op de HuishoudPlaza vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
De veiligheidscode wordt gebruikt om spam tegen te houden. Hiermee kunnen mensen worden onderscheiden van automatische spam scripts.
CAPTCHA Afbeelding
Vul de bovenstaande code hieronder in
Door: 
Datum: 08-04-2005
Hits: 3560
Categorie: 
Roerbakken en Wokken
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer

Tags:
Overig
Gerelateerde artikelen