Volg ons via
 
 

Pastasaus, échte Italiaanse

Pastasaus | Recept voor echte Italiaanse pastasaus.

Ingrediënten:

1 pond uien
5 tenen knoflook
1 1/2 pond gehakt
Gedroogde zontomaatjes
Italiaanse kruiden
Olijfolie
2 blikken gepelde tomaten of tomatenblokjes
Tomatenpuree naar smaak 
Bouilliontabletten naar smaak 

Bereidingswijze:

Snijd de uien klein. Bak deze met de fijngemaakte knoflookteentjes aan in de olijfolie. Voeg de gehakt erbij en rul dit. Doe de blikken tomatenblokjes en de tomatenpuree erbij. 

Snij de gedroogde zontomaatjes in kleine stukjes en week ze tien minuten in heet water. Voeg deze ook bij de saus samen met de boulliontabletten en de italiaanse kruiden. Voeg eventueel nog water toe en laat dit uren sudderen. 

Met dank aan Wilma P 

Je vraag nog niet beantwoord?

Je vraag niet beantwoord? Stel je vraag dan op de HuishoudPlaza vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
De veiligheidscode wordt gebruikt om spam tegen te houden. Hiermee kunnen mensen worden onderscheiden van automatische spam scripts.
CAPTCHA Afbeelding
Vul de bovenstaande code hieronder in
Door: 
Datum: 20-10-2008
Hits: 34376
Categorie: 
Sauzen en Dressings, Pasta
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer

Tags:
pastasaus, italiaanse pastasaus, pasta, pasta recepten, pasta gerechten, saus recepten, recept saus, recepten saus, pasta saus, pastasaus, pasta tomatensaus, tomatensaus pasta, saus voor pasta