Volg ons via
 
 

Vleesreepjes met noedels en snijbonen

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Ingredienten voor vleesreepjes met noedels en snijbonen:

Benodigdheden: 

• ½ pak (125 g)  Wok Noedels
• 300 g snijboontjes
• 4 lente-uitjes
• 1 vleestomaat
•  Olie
• 200 g (varkens)vleesreepjes
• Woksaus Gember Lemon


Bereidingswijze:

• Breng in een ruime pan een flinke laag water aan de kook. Voeg de noedels toe en kook deze in ca. 2 minuten gaar. Trek de noedels na 1 minuut koken uit elkaar. Afgieten in een vergiet, met koud water afspoelen en goed uit laten lekken.
• Was en snijd de snijboontjes in schuine ruitjes.
• Was en snijd de lente-uitjes in stukjes van ca. 2 cm.
• Was en snijd de tomaat in stukjes.
• Zet een grote wok op het hoogste vuur en laat de wok goed heet worden. Voeg een scheutje olie toe en roerbak de snijboontjes en de vleesreepjes 5 minuten. Schep de afgekoelde noedels en de lente-uitjes erdoor en roerbak nog 3 minuten. Voeg dan de woksaus naar smaak (ca. 5 eetlepels) en de stukjes tomaat toe en schep alles nog een keer goed door elkaar.
• Schep de vleesreepjes in diepe borden of kommen.

Je vraag nog niet beantwoord?

Je vraag niet beantwoord? Stel je vraag dan op de HuishoudPlaza vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
De veiligheidscode wordt gebruikt om spam tegen te houden. Hiermee kunnen mensen worden onderscheiden van automatische spam scripts.
CAPTCHA Afbeelding
Vul de bovenstaande code hieronder in
Door: 
Datum: 12-04-2005
Hits: 3303
Categorie: 
Roerbakken en Wokken
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer

Tags:
Overig
Gerelateerde artikelen