Volg ons via
 
 

Mie met sajoer tjampoer en spinazie

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Ingrediënten voor mie met sajoer tjampoer en spinazie:

• ½ zak (250 g)  Mie (nestjes)
• Olie
• Boemboe voor Sajoer Tjampoer
• ½ dl  Ketjap Manis
• 2 zakken (à 300 g) gewassen spinazie
• 150 g hamreepjes


Bereidingswijze:

• Breng in een ruime pan een flinke laag water aan de kook. Voeg de mie toe, kook deze in ca. 12 minuten gaar. Afgieten in een vergiet, met koud water afspoelen en goed laten uitlekken.
• Zet ondertussen een grote wok op het vuur en laat de wok goed heet worden. Voeg een klein scheutje olie toe en roerbak de boemboe 1 minuut. Voeg ½ dl water, de ketjap en de mie toe en roerbak nog 2 minuten. Schep de spinazie en de hamreepjes erdoor en roerbak ca. 2 minuten totdat de spinazie geslonken is.
• Schep de mie in diepe borden of kommen.

Je vraag nog niet beantwoord?

Je vraag niet beantwoord? Stel je vraag dan op de HuishoudPlaza vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
De veiligheidscode wordt gebruikt om spam tegen te houden. Hiermee kunnen mensen worden onderscheiden van automatische spam scripts.
CAPTCHA Afbeelding
Vul de bovenstaande code hieronder in
Door: 
Datum: 12-04-2005
Hits: 2314
Categorie: 
Roerbakken en Wokken
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer

Tags:
Overig
Gerelateerde artikelen