Volg ons via
 
 

Spaghetti met gamba's

Spaghetti met gamba's | een pasta recept voor spaghetti met een saus van tomaten, knoflook, peterselie en spaanse peper met gamba's

Een pasta recept voor spaghetti met gamba's:

Ingrediënten

400 gram gamba's
2 teentjes geperste knoflook
4 el grof gehakte peterselie
1 fijngehakte Spaanse peper
5 el droge witte wijn
300 gram fijngehakte tomaten (uit blik)
350 gram spaghetti
Peper en zout

Bereidingswijze

Pel de gamba's en maak ze schoon. Verhit de olijfolie in een grote braadpan en voeg de teentjes geperste knoflook, peterselie en de fijngehakte Spaanse peper al roerend toe. Bak de gamba's 1 minuut mee. Voeg hier vervolgens vijf eetlepels droge witte wijn en 300 gram fijngehakte tomaten uit blik aan toe en laat alles 2 tot 3 minuten pruttelen. 

Kook ondertussen 350 gram spaghetti in een grote pan met kokend water met wat zout. Laat de pasta uitlekken. Roer de saus door de pasta en breng het geheel op smaak met peper en zout.

Je vraag nog niet beantwoord?

Je vraag niet beantwoord? Stel je vraag dan op de HuishoudPlaza vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
De veiligheidscode wordt gebruikt om spam tegen te houden. Hiermee kunnen mensen worden onderscheiden van automatische spam scripts.
CAPTCHA Afbeelding
Vul de bovenstaande code hieronder in
Door: 
Datum: 05-07-2005
Hits: 11439
Categorie: 
Pasta
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer

Tags:
spaghetti met gamba's, pasta recept, gamba's, spaghetti saus, tomaten, spaanse peper