Volg ons via
 
 

Frisse terrine van rauwe groentes en pasta

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Ingrediënten voor frisse terrine van groente en pasta:
Rauwe groentes naar keuze
Pasta
Tabasco
Zout en peper
Knoflook
1 liter warme groentenbouillon
10 blaadjes gelatine van 2 gr
Sneetjes gedroogde of gekookte ham
Boter
Kruidenkaasje boursin

Bereidingswijze:
Kook de pasta beetgaar en laat afkoelen.
Was alle groentes en snij ze in blokjes of reepjes naargelang persoonlijke voorkeur.
Laat de gelatineblaadjes zacht worden in koud water. Breng 1 dl.
van de groentebouillon aan de kook en laat de goed uitgeknepen
gelatineblaadjes erin oplossen. Voeg de rest van de bouillon toe, breng op smaak met peper, zout, tabasco en look en laat
het mengsel afkoelen tot het begint te geleren.

Schik de Gandaham in de terrinevorm alsook de groentjes en de pasta (of meng de groenten al met de pasta en leg die boven de ham..of ham in blokjes en die ook onder mengen) en giet er de groentenbouillongelatine over.

Laat opstijven in de koelkast

Meng wat boter met het kruidenkaasje en serveer bij de groenteterrine.

Je vraag nog niet beantwoord?

Je vraag niet beantwoord? Stel je vraag dan op de HuishoudPlaza vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
De veiligheidscode wordt gebruikt om spam tegen te houden. Hiermee kunnen mensen worden onderscheiden van automatische spam scripts.
CAPTCHA Afbeelding
Vul de bovenstaande code hieronder in
Door: 
Datum: 24-07-2005
Hits: 2055
Categorie: 
Overig
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer

Tags:
Overig
Gerelateerde artikelen