Volg ons via
 
 

Tunesische spaghetti

Tunesische spaghetti | pasta recept uit tunesië

Ingrediënten

spaghetti
kipfilet of rosbief (rauw aan een stuk)
1 paprika
1 blik tomatenpuree
1 blik kikkererwten
2 uien
olijfolie
harissa (Tunesische sambal) of hete cayennepeper
zout 

Bereidingswijze

De kipfilet (of rosbief) in grove stukken snijden. Olijfolie in de pan en dit opzetten tegelijk met de gesneden uien (als je ui tegelijkertijd met de olijfolie opzet, dan is de overheersende smaak van de olie weg). Als de uien glazig zijn de paprika (in niet té kleine stukken) er bij doen. Daarna de tomatenpuree, zout en de cayennepeper of harissa. Als alles een beetje gesmoord is, doe je er water bij, zodat het allemaal een beetje kan koken. Als het vlees gaar is doe je de uitgelekte kikkererwten er bij. 

Ondertussen kook je de spaghetti 'al dente'. De spaghetti doe je dan bij de saus. 

Eet smakelijk!! Een lekker en makkelijk recept.

Je vraag nog niet beantwoord?

Je vraag niet beantwoord? Stel je vraag dan op de HuishoudPlaza vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
De veiligheidscode wordt gebruikt om spam tegen te houden. Hiermee kunnen mensen worden onderscheiden van automatische spam scripts.
CAPTCHA Afbeelding
Vul de bovenstaande code hieronder in
Door: 
Datum: 25-07-2005
Hits: 6503
Categorie: 
Pasta
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer

Tags:
tunesische spaghetti, spaghetti, saus voor spaghetti, tunesische sambal, kipfilet, rosbief, kikkererwten
Gerelateerde artikelen