Volg ons via
 
 

Kabeljauw met krieltjes, courgette en Boursin

Kabeljauw met Boursin | een kabeljauw recept met krieltjes, courgette en Boursin.

Dit is recept voor kabeljauw met krieltjes, courgette en Boursin voor 2 personen.

Ingrediënten

1 pak of zak krieltjes
1 flinke courgette 
1 ui
kabeljauwfilets (aantal naar eigen smaak)
1 bakje tomatentapenade
1 klein bekertje crème fraîche
1 bakje Boursin (of soortgelijke kruidenroomkaas)
Peper en zout 

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 200 graden. Bak in een koekenpan de krieltjes lekker bruin in wat boter of olie. Bak in een andere koekenpan de gesnipperde ui en de in blokjes gesneden courgette in wat boter of olie. Bedek ondertussen de bodem van een ingevette ovenschaal met de kabeljauwfilets en bestrooi deze met wat zout en peper.  

Meng de krieltjes, courgette en ui door elkaar. Roer er de tapenade en de crème fraîche doorheen. Verspreid dit mengsel over de kabeljauwfilets in de ovenschaal. Verdeel de Boursin er in "brokjes" over en zet de schotel een klein half uurtje in de oven.  

Let op, de Boursin smelt niet. De brokjes blijven brokjes.  

Smakelijk eten!

Je vraag nog niet beantwoord?

Je vraag niet beantwoord? Stel je vraag dan op de HuishoudPlaza vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
De veiligheidscode wordt gebruikt om spam tegen te houden. Hiermee kunnen mensen worden onderscheiden van automatische spam scripts.
CAPTCHA Afbeelding
Vul de bovenstaande code hieronder in
Door: 
Datum: 13-01-2006
Hits: 8515
Categorie: 
Ovengerechten
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer

Tags:
Kabeljauw met Boursin, kabeljauw recept, Boursin recept, kabeljauwfilet, kruidenroomkaas