Volg ons via
 
 

Aardappels koken

Aardappels koken | Bereidingswijze van gekookte aardappels.

Benodigdheden voor de bereiding van aardappels voor 4 personen:
800 gram aardappelen
4 dl water
1 theelepel zout

Bereidingswijze:
Schil de aardappelen dun.
Verwijder de pitten en was de aardappelen.
Zet de aardappelen op met kokend water en zout.
Breng de aardappelen aan de kook.
Zet de warmte bron laag en kook de aardappelen in +/- 20 min gaar. Controleer de gaarheid met een vork. Prik je er makkelijk in dan zijn ze gaar.
Giet het water af.
Zet de pan met aardappelen zonder deksel op een zacht vuur. 
Schud ze in de pan tot ze bloemig zijn.

Je vraag nog niet beantwoord?

Je vraag niet beantwoord? Stel je vraag dan op de HuishoudPlaza vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
De veiligheidscode wordt gebruikt om spam tegen te houden. Hiermee kunnen mensen worden onderscheiden van automatische spam scripts.
CAPTCHA Afbeelding
Vul de bovenstaande code hieronder in
Door: 
Datum: 31-01-2006
Hits: 4540
Categorie: 
Kooklessen, Koken voor beginners
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer

Tags:
aardappels koken, bereidingswijze, aardappels, aardappelen, koken, kookles