Volg ons via
 
 

Boerenkool met gehakt en tomatensalade

Boerenkool recept | Recept voor boerenkoolpan met gehakt, aardappelblokjes en tomatensalade.

Dit recept voor boerenkoolpan met gehakt en tomatensalade is afkomstig uit het weekmenu 38.

Ingrediënten

3 el olijfolie
800 gr. aardappelen geschild en in kleine blokjes
versgemalen peper
zout
400 gr. rundergehakt
2 zakken boerenkool a 300 gr.
1 el aardappelkruiden

Bereidingswijze

Verhit in een hapjespan de olie en bak het gehakt rul. Voeg de aardappelblokjes toe en bak 5 minuten mee, schep af en toe om. Voeg de boerenkool in 2-3 porties toe en bak al omscheppend mee. Schenk 1 dl water in de pan en voeg aardappelmix toe. Leg de deksel op de pan en warm 8-10 minuten tot de aardappelblokjes gaar zijn. Breng op smaak met peper en zout.

2080 kJ/495 kCal, 26 gr. eiwit, 25 gr. vet, 42 gr. koolhydraten

Je vraag nog niet beantwoord?

Je vraag niet beantwoord? Stel je vraag dan op de HuishoudPlaza vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
De veiligheidscode wordt gebruikt om spam tegen te houden. Hiermee kunnen mensen worden onderscheiden van automatische spam scripts.
CAPTCHA Afbeelding
Vul de bovenstaande code hieronder in
Door: 
Datum: 21-09-2011
Hits: 2128
Categorie: 
Gehakt, Schotels
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer

Tags:
Boerenkool met gehakt en tomatensalade, boerenkool recept, boerenkool, gehakt, boerenkoolpan, tomatensalade