Volg ons via
 
 

Fussili met zalm

Fussili met zalm | Pasta recept met zalm.

Dit pasta recept voor fussili met zalm is afkomstig uit weekmenu 40.

Ingrediënten

350 gr. fusilli tricolore
zout
250 gr. gerookte zalm, in reepjes
1 bekertje crème fraîche à 125 ml
versgemalen peper
4 el verse dille fijngesneden

Bereidingswijze

Kook de pasta beetgaar, giet af maar vang 1/2 dl van het kookwater op. Schep het opgevangen kookwater, de zalm en de crème fraîche door de pasta. Breng op smaak met peper en bestrooi met de dille.

1995 kJ/475 kCal 27 gr. eiwit, 13 gr. vet, 63 gr. koolhydraten

Je vraag nog niet beantwoord?

Je vraag niet beantwoord? Stel je vraag dan op de HuishoudPlaza vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
1 reactie(s)
Martine (Gast)
Geplaatst op 03-10-2011 om 18:25

Zou ik het restje morgen koud kunnen eten als lunch?

Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
De veiligheidscode wordt gebruikt om spam tegen te houden. Hiermee kunnen mensen worden onderscheiden van automatische spam scripts.
CAPTCHA Afbeelding
Vul de bovenstaande code hieronder in
Door: 
Datum: 03-10-2011
Hits: 2268
Categorie: 
Vis recepten, Pasta
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer

Tags:
fussili met zalm, pasta recept, zalm recept, zalm, fussili, gerookte zalm