Volg ons via
 
 

Bami met gestoomde makreel

Bami met gestoomde makreel | Dit bami recept met makreel, roerbakgroenten en taugé roerbak je in enkele minuten in de wok.

Dit recept voor bami met gestoomde makreel is afkomstig uit weekmenu 41. 

Ingrediënten

1 pak Chinese eiermie
zout
1 pakje gestoomde makreel naturel
2 eieren
versgemalen peper
2 1/2 el Oosterse roerbakolie
1 zak roerbakgroente à 400 gr.
100 gr. taugé
2 1/2 el sojasaus

Bereidingswijze

Bereid de mie in ruim water met zout volgens de aanwijzingen op de verpakking. Maak de makreel schoon en verdeel het visvlees in stukjes. 

Klop de eieren met peper en zout los en verhit 1/2 el van de olie in een koekenpan. Bak het ei al omscheppend rul en gaar. 

Verhit de rest van de olie in een wok en roerbak de roerbakgroenten al omscheppend 5 minuten. Schep de taugé, de afgegoten mie en de sojasaus erdoor en roerbak alles nog 5 minuten. Schep de vis erdoor en strooi het ei erover. 

Serveer direct.

2500 kJ/595 kCalk, 30 gr. eiwit, 30 gr. vet, 51 gr. koolhydraten

Je vraag nog niet beantwoord?

Je vraag niet beantwoord? Stel je vraag dan op de HuishoudPlaza vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
De veiligheidscode wordt gebruikt om spam tegen te houden. Hiermee kunnen mensen worden onderscheiden van automatische spam scripts.
CAPTCHA Afbeelding
Vul de bovenstaande code hieronder in
Door: 
Datum: 11-10-2011
Hits: 2255
Categorie: 
Roerbakken en Wokken
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer

Tags:
bami met gestoomde makreel, bami recept, bami, makreel, wokken, roerbakken