Volg ons via
 
 

Kipkrokantschnitzel met komkommersalade

Kipkrokantschnitzel met komkommersalade | Recept voor kipschnitzel met salade en gebakken aardappels.

Dit recept voor kipkrokantschnitzel met komkommersalade en gebakken aardappeltjes is afkomstig uit weekmenu 42.

Ingrediënten

1 komkommer
700 gr. aardappelschijfjes
4 kipschnitzels
zout
6 el bak & braad vloeibaar
1 bakje ceasar sladressing à 90 gr

Bereidingswijze

Was de komkommer en schaaf hem boven een vergiet in plakjes. Bestrooi met zout en laat de komkommer minimaal 15 minuten uitlekken. 

Bak de aardappelschijfjes in 3 el van de olie bruin en gaar. Druk het vocht uit de komkommer en schep de dressing erdoor. Bestrooi de aardappelschijfjes met zout. 

Serveer de kipschnitzels met de gebakken aardappelschijfjes en de salade.

2480 kJ/590 kCal, 21 gr. eiwit, 35 gr. vet, 46 gr. koolhydraten

Je vraag nog niet beantwoord?

Je vraag niet beantwoord? Stel je vraag dan op de HuishoudPlaza vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
De veiligheidscode wordt gebruikt om spam tegen te houden. Hiermee kunnen mensen worden onderscheiden van automatische spam scripts.
CAPTCHA Afbeelding
Vul de bovenstaande code hieronder in
Door: 
Datum: 19-10-2011
Hits: 1955
Categorie: 
Kipgerechten
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer

Tags:
kipkrokantschnitzel, kipschnitzel, komkommersalade, recept