Volg ons via
 
 

Gevulde tartaar met brie

Gevulde tartaar met brie | Recept voor een gevuld tartaartje met snijbonen en bistro minikrieltjes.

Dit recept voor gevulde tartaar met snijbonen en minikrieltjes is afkomstig uit weekmenu 42.

Ingrediënten

3 el olijfolie
4 tartaartjes
versgemalen peper
zout
1 zak bistro minikrieltjes à 700 gr.
100 gr. brie
650 gr. panklare snijbonen

Bereidingswijze

Verhit 2 el van de olie in een koekenpan met antiaanbaklaag en bak de krieltjes bruin en gaar. Schep ze regelmatig om. 

Snijd de tartaartjes in en snijd de kaas in 4 plakjes. Steek de plakjes tussen de tartaartjes en bestrooi het vlees met peper en zout. Verhit de rest van de olie in een koekenpan en bak de tartaartjes op een hoog vuur aan beide kanten bruin en van binnen rosé. 

Kook de snijbonen in water met zout in 6 minuten beetgaar. Serveer de krieltjes met de snijbonen en de tartaartjes.

1785 kJ/425 kCal, 29 gr. eiwit, 19 gr. vet, 35 gr. koolhydraten

Je vraag nog niet beantwoord?

Je vraag niet beantwoord? Stel je vraag dan op de HuishoudPlaza vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
De veiligheidscode wordt gebruikt om spam tegen te houden. Hiermee kunnen mensen worden onderscheiden van automatische spam scripts.
CAPTCHA Afbeelding
Vul de bovenstaande code hieronder in
Door: 
Datum: 20-10-2011
Hits: 2289
Categorie: 
Rundvlees gerechten
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer

Tags:
gevulde tartaar met brie, gevuld tartaartje, brie, snijbonen, minikrieltjes, recept