Volg ons via
 
 

Zomerstamppot bataviasla met chorizo en kaas

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Ingredienten voor zomerstamppot bataviasla met chorizo en kaas (2 personen):
750 gr aardappelen

zout en peper

1 krop Bataviasla (andere sla kan natuurlijk ook!)

150 gram chorizoworst (salami of cervelaat kan ook)

boter

200 gram spekblokjes of –reepjes

melk

geraspte kaas

half bakje tomatentapenade

 

Bereiding

Aardappelen schillen, in stukken snijden en gaar koken (eventueel met wat zout).

Ondertussen spekjes bakken, sla klein snijden en worst in reepjes.

 

Puree maken van de aardappelen, boter, melk, peper en zout.

Spekjes, sla, worst, tapenade en geraspte kaas naar smaak toevoegen.

 

Bron: originele recept uit een boekje van Inmerc bv. (Zelf tomatentapenade aan recept toegevoegd en hoeveelheid chorizo en spekjes verhoogd).

Je vraag nog niet beantwoord?

Je vraag niet beantwoord? Stel je vraag dan op de HuishoudPlaza vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
De veiligheidscode wordt gebruikt om spam tegen te houden. Hiermee kunnen mensen worden onderscheiden van automatische spam scripts.
CAPTCHA Afbeelding
Vul de bovenstaande code hieronder in
Door: 
Datum: 14-06-2006
Hits: 3457
Categorie: 
Stamppot
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer

Tags:
Overig
Gerelateerde artikelen