Volg ons via
 
 

Chocolademouse

Chocolademousse | Een heerlijk recept voor een dessert met chocolade.

Ingrediënten

225 gram pure chocolade
40 gram boter (margarine) in stukjes gesneden
3,5 dl slagroom
2 grote eieren
2 eetlepels honing
Eventueel 1 theelepel amaretto 

Bereidingswijze

Smelt de chocolade en de boter al roerende langzaam in een kom boven zacht kokend water (au bain marie). Zet dan de kom opzij. 

Klop in een andere kom de slagroom half op en klop dan in een derde kom de eieren en de honing. Meng alles door elkaar (Eventueel nu de amaretto er nog doorheen roeren) en schenk de mouse in kleine glaasjes en bewaar het minimaal 4 uur in de koelkast om hard te laten worden.


Je vraag nog niet beantwoord?

Je vraag niet beantwoord? Stel je vraag dan op de HuishoudPlaza vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
De veiligheidscode wordt gebruikt om spam tegen te houden. Hiermee kunnen mensen worden onderscheiden van automatische spam scripts.
CAPTCHA Afbeelding
Vul de bovenstaande code hieronder in
Door: 
Datum: 29-06-2012
Hits: 3080
Categorie: 
Desserts
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer

Tags:
chocolademousse, recept met chocola, dessert met chocolade, chocola, mousse