Volg ons via
 
 

Gepaneerde pannekoeken met kaas en tomaat

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Gepaneerde pannekoeken met kaas en tomaat:

Bak pannekoeken, haal ze door geklutst ei en daarna door paneermeel. Leg ze nog even in de koekepan tot de ene kant bruin is, dan draai je ze om, leg je er 2 plakjes tomaat en een grote plak kaas op met eventueel wat basilicum. Dan de andere kant bruin bakken en smullen maar.

Je vraag nog niet beantwoord?

Je vraag niet beantwoord? Stel je vraag dan op de HuishoudPlaza vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
De veiligheidscode wordt gebruikt om spam tegen te houden. Hiermee kunnen mensen worden onderscheiden van automatische spam scripts.
CAPTCHA Afbeelding
Vul de bovenstaande code hieronder in
Door: 
Datum: 16-10-2006
Hits: 2198
Categorie: 
Warme Voorgerechten
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer

Tags:
Overig
Gerelateerde artikelen