Volg ons via
 
 

5e kookclubrecept: Stoofpotje van Inkie18

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Stoofpotje van Ingrid (Inkie18)

Een hoeveelheid (naar eigen wens) stoofvlees in blokjes snijden een aanbakken. Een grof gesneden ui erbij (of twee) en naar smaak een teentje knoflook.

Een courgette in blokjes, een aubergine in blokjes, worteltjes in stukjes, roosjes bloemkool en broccoli. Dit alles bij het vlees voegen. Een scheut rode wijn erbij en eventueel een laurierblaadje. Zonodig nog wat water toevoegen. Dit alles lekker laten pruttelen totdat het vlees bijna uit elkaar valt. De ’zachte’ groente later toevoegen, zodat die wat bite overhouden.

De laatste 10 - 15 minuten in blokjes gesneden aardappel erbij doen (rauw). Verder kan je erin doen wat je lekker vindt bijvoorbeeld sperzieboontjes.

De volgende dag is het nog lekkerder! Maar dan zijn de zachte groenten wel echt zacht.

Je vraag nog niet beantwoord?

Je vraag niet beantwoord? Stel je vraag dan op de HuishoudPlaza vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
De veiligheidscode wordt gebruikt om spam tegen te houden. Hiermee kunnen mensen worden onderscheiden van automatische spam scripts.
CAPTCHA Afbeelding
Vul de bovenstaande code hieronder in
Door: 
Datum: 30-08-2009
Hits: 1588
Categorie: 
Kookclub
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer

Tags:
Stoofpot, stoofvlees, bloemkool, broccoli, koken, club