Volg ons via
 
 

Schnitzel, gegrilleerd met Italiaanse saus

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Gegrilleerde schnitzel met Italiaanse saus
Voor 4 personen

2 rijpe tomaten
2 el zonnebloemolie
knoflookpoeder
peper en zout
10 met piment gevulde olijven
4 ongepaneerde schnitzels a 100 gr.
1 pakje Italiaanse kruidensaus (Honig)
2 el slagroom

Snijd de tomaten kruiselings in en dompel ze 1 minuut in kokend water.
Pel de tomaten en wrijf ze door een zeef.
Klop de olie met de tomatenpuree en breng op smaak met knoflookpoeder en peper en zout.
Snijd de olijven in plakjes.
Verwarm de grill voor op 200C.
Bestrijk de schnitzels met een kwastje met de tomatenolie.
Leg ze op een rooster met opvangschaal boven het midden van de oven.
Grilleer de schnitzels in 10 minuten gaar.
Keer de schnitzels na 5 minuten en bestrijk ze nog een paar keer met de olie.
Maak intussen het sausje volgens de aanwijzingen op het pakje.
Roer de slagroom en de olijven door de saus en laat de saus nog even doorkoken.
Lekker met groene lintmacaroni en een frisse salade met blokjes kaas.

Je vraag nog niet beantwoord?

Je vraag niet beantwoord? Stel je vraag dan op de HuishoudPlaza vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
De veiligheidscode wordt gebruikt om spam tegen te houden. Hiermee kunnen mensen worden onderscheiden van automatische spam scripts.
CAPTCHA Afbeelding
Vul de bovenstaande code hieronder in
Door: 
Datum: 07-08-2003
Hits: 2997
Categorie: 
Varkensvlees recepten
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer

Tags:
Overig
Gerelateerde artikelen