Volg ons via
 
 

Kapucijnerschotel

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Kapucijnerschotel
Hoofdgerecht voor 4 personen

Ingrediënten:
500 gram gehakt
200 gram gerookt spek
1 literblik kapucijners
1 teentje knoflook
1 groene paprika
1 rode paprika
2 grote uien
2 afgestreken eetlepels kerriepoeder
1 eetlepel mosterd
1 blokje bouillon

Bereiden:
Bak de in dobbelsteentjes gesneden spek in weinig boter uit. Voeg hieraan toe de gesneden uien en paprika’s. Pers het teentje knoflook hierin uit en het geheel even laten sudderen. Daarna laten uitlekken in een vergiet. Gehakt in een weinig boter in een pan los maken.
 
Wanneer het gehakt gaar bruin is, de kerriepoeder en mosterd en het in weinig water opgeloste bouillonblokje toevoegen. Op het laatst de uitgelekte kapucijners en het paprika-/uien-/spekmengsel toevoegen en alles even laten opwarmen.

Het geheel serveren met een rauwkostschotel

Bron: smulweb

Je vraag nog niet beantwoord?

Je vraag niet beantwoord? Stel je vraag dan op de HuishoudPlaza vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
De veiligheidscode wordt gebruikt om spam tegen te houden. Hiermee kunnen mensen worden onderscheiden van automatische spam scripts.
CAPTCHA Afbeelding
Vul de bovenstaande code hieronder in
Door: 
Datum: 08-02-2007
Hits: 7112
Categorie: 
Schotels
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer

Tags:
kapucijners
Gerelateerde artikelen