Volg ons via
 
 

Schnitzelreepjes met boontjes en tauge

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Schnitzelreepjes met boontjes en tauge
Voor 4 personen

150 gr.sperzieboontjes
75 gr.tauge
4 ongepaneerde schnitzels a 100 gr.
kerriepoeder
peper en zout
2 el olie
4 el ketjap manis
4 el kleine zilveruitjes

Maak de sperzieboontjes en de tauge schoon.
Snijd de schnitzels in reepjes van 2 cm dik.
Bestrooi de schnitzelreepjes met kerriepoeder en peper en zout.
Verhit de olie in een grote pan of wok.
Bak de schnitzelreepjes rondom bruin.
Schenk de ketjap in de pan en laat de reepjes nog even gaar worden.
Neem de reepjes uit de pan.
Bak de sperzieboontjes in het braadvocht 5 minuten al omscheppend.
Voeg de tauge,de zilveruitjes en de schnitzelreepjes toe en laat het gerecht door en door warm worden.
Lekker met macaroni of zilvervliesrijst.

Je vraag nog niet beantwoord?

Je vraag niet beantwoord? Stel je vraag dan op de HuishoudPlaza vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
De veiligheidscode wordt gebruikt om spam tegen te houden. Hiermee kunnen mensen worden onderscheiden van automatische spam scripts.
CAPTCHA Afbeelding
Vul de bovenstaande code hieronder in
Door: 
Datum: 07-08-2003
Hits: 3056
Categorie: 
Varkensvlees recepten
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer

Tags:
Overig
Gerelateerde artikelen