Volg ons via
 
 

Rode paprikasalade

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Recept voor 4 personen.
 
Ingrediënten:
4 grote rode paprika’s, olijfolie, zout, knoflook
 
De oven voorverwarmen op 200 graden daarna naar 180 graden.
De paprika’s op een bakblik leggen, een beetje insmeren met olie. Laat ze 30 tot 40 minuten in de oven. Af en toe omdraaien tot ze gaar zijn.
Dek ze af met een theedoek, dan gaan ze zweten en kun je ze makkelijker pellen.
Pel de paprika’s als ze wat zijn afgekoeld. Haal de pitjes eruit en snijd de paprika’s in reepjes.
Doe de reepjes in een kom. Wat olijfolie, zout en knoflook eroverheen. Koud serveren.

Je vraag nog niet beantwoord?

Je vraag niet beantwoord? Stel je vraag dan op de HuishoudPlaza vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
De veiligheidscode wordt gebruikt om spam tegen te houden. Hiermee kunnen mensen worden onderscheiden van automatische spam scripts.
CAPTCHA Afbeelding
Vul de bovenstaande code hieronder in
Door: 
Datum: 09-03-2007
Hits: 2512
Categorie: 
Salades
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer

Tags:
oven, paprika&rsquo, s, olijfolie, knoflook