Volg ons via
 
 

Ku Lo Yuk

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Ku Lo Yuk

Ingrediënten:
500 gram in dobbelstenen gesneden varkenshaas
6 teentjes knoflook
1 afgestreken eetlepel fijngesneden selderij
1 afgestreken eetlepel fijngesneden prei
4 eetlepels bloem
zout en peper naar smaak
water
reuzel

Bereiden:
Maak van de bloem, de fijngewreven knoflook, de selderij, de prei, water, zout en peper, een mooi glad papje. Haal alle stukjes varkensvlees door dit beslag , zodat ze goed bedekt zijn. Daarna nog even door wat droge bloem en bak ze mooi goudgeel en krokant.

Ingrediënten bijbehorende saus:
1 1/2 kopje water
4 eetlepes azijn
5 eetlepels keukenstroop
10 grofgesneden gemberbolletjes en de aanhangende siroop
1/4 in blokjes gesneden ananas
1 in blokjes gesneden sinaasappel
1/2 rode paprika in reepjes gesneden
2 afgestreken eetlepels maizena

Bereiden:
Smelt de keukenstroop heel voorzichtig tot karamel onder toevoeging van water en azijn. Je bindt het geheel met de maizene en voegt daarna de gember, ananas, sinaasappel en paprika toe.

Met dank aan M@ria

Je vraag nog niet beantwoord?

Je vraag niet beantwoord? Stel je vraag dan op de HuishoudPlaza vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
De veiligheidscode wordt gebruikt om spam tegen te houden. Hiermee kunnen mensen worden onderscheiden van automatische spam scripts.
CAPTCHA Afbeelding
Vul de bovenstaande code hieronder in
Door: 
Datum: 03-04-2007
Hits: 2376
Categorie: 
Varkensvlees recepten
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer

Tags:
varkenshaas, saus, varkensvlees