Volg ons via
 
 

Kip-kerrie ragout

Kip kerrie ragout | recept voor ragout van kip kerrie

Kip-kerrie ragout

Ingrediënten:
1 of 2 kippenpoten
2 bouillonblokjes
1/3 pakje margarine
2 opscheplepels bloem
2-3 volle theelepels kerrie
Knoflookpoeder
Uienpoeder

Bereiden:
Laat, al naar gelang de hoeveelheid vlees die je in de ragout wilt gebruiken, 1 of 2 kippenpoten (ander vlees kan natuurlijk ook) met 2 bouillonblokken trekken totdat ze gaar zijn.

Laat ongeveer 1/3 pakje margarine smelten, doe daar ongeveer 2 opscheplepels bloem bij en maak daarmee, samen met de bouillon, een roux.
Op dikte afmaken en 2 of 3 volle theelepels kerrie, wat knoflookpoeder (vers kan natuurlijk ook) en uienpoeder toevoegen.

Laat het nog ongeveer een kwartier op de laagste kookstand staan en roer het nog een paar keer door. Maak de kip schoon, snijd het vlees in stukjes en roer dit door de saus.

Lekker met rijst.

Je vraag nog niet beantwoord?

Je vraag niet beantwoord? Stel je vraag dan op de HuishoudPlaza vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
De veiligheidscode wordt gebruikt om spam tegen te houden. Hiermee kunnen mensen worden onderscheiden van automatische spam scripts.
CAPTCHA Afbeelding
Vul de bovenstaande code hieronder in
Door: 
Datum: 25-04-2007
Hits: 7425
Categorie: 
Kipgerechten
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer

Tags:
Kip kerrie ragout, recept, kip, kerrie, rijst, roux, bouillon