Volg ons via
 
 

Indisch sausje

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Indisch sausje

Ingrediënten:
3 eetlepels olie
1 fijngesnipperde ui
2 teentjes knoflook uit de pers
1 blad daan salam
1 theelepel sambal
1 theelepel laos
1/2 theelepel trassi
1 theelepel tamarinde
3 eetlepels heet water
1 theelepel suiker
25 gr santen (blok)

Bereiden:

Ui, knoflook en daan salam in de olie fruiten tot de ui glazig is. Sambal, laos, trassi, tamarinde en water toevoegen (indien nodig, iets meer water).
Als het geheel gaar is, op heel laag vuur zetten en de santen erdoor mengen.

Serveren met gekookte eieren of bij groenten

Met dank aan Kniertje

Je vraag nog niet beantwoord?

Je vraag niet beantwoord? Stel je vraag dan op de HuishoudPlaza vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
De veiligheidscode wordt gebruikt om spam tegen te houden. Hiermee kunnen mensen worden onderscheiden van automatische spam scripts.
CAPTCHA Afbeelding
Vul de bovenstaande code hieronder in
Door: 
Datum: 18-03-2007
Hits: 2026
Categorie: 
Sauzen en Dressings
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer

Tags:
eieren, groenten, salam, sambal, laos, trassi, tamarinde, santen