Volg ons via
 
 

Slastamppot met shoarmareepjes

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Slastamppot met shoarmareepjes

Ingrediënten:
1 grote krop ijsbergsla
Aardappels (voor 4 personen)
500 gram shoarmareepjes
Zout
Peper
Melk
Margarine

Bereiden:
Kook de aardappels. Bak ondertussen de shoarmareepjes in olie.
Snijd de krop ijsbergsla in vieren en snijd de sla in reepjes.
Stamp de aardappels met wat zout, peper, melk en margarine tot aardappelpuree. Roer de ijsbergsla erdoor en warm het geheel even goed door, de sla mag iets slinken. Serveer de shoarmareepjes erbij.

Met dank aan Wilmaatje

Je vraag nog niet beantwoord?

Je vraag niet beantwoord? Stel je vraag dan op de HuishoudPlaza vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
De veiligheidscode wordt gebruikt om spam tegen te houden. Hiermee kunnen mensen worden onderscheiden van automatische spam scripts.
CAPTCHA Afbeelding
Vul de bovenstaande code hieronder in
Door: 
Datum: 15-06-2007
Hits: 2219
Categorie: 
Stamppot
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer

Tags:
ijsbergsla, aardappelpuree, aardappels