Volg ons via
 
 

Pastasalade met spekreepjes en haricots verts

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Pastasalade met spekreepjes en haricots verts

Ingrediënten:
500 gram fusilli
Ontvelde tomaten in blokjes
Uitgebakken spekreepjes
Pijnboompitten
Gekookte haricots verts
Olijfolie
Azijn
Knoflook

Bereiden:
Kook de fusilli volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Meng de gekookte fusilli met de tomaten, spekreepjes, pijnboompitten (naar smaak) en de haricots verts.

Maak een dressing van de olijfolie, azijn en knoflook.

Met dank aan Stel.



Je vraag nog niet beantwoord?

Je vraag niet beantwoord? Stel je vraag dan op de HuishoudPlaza vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
De veiligheidscode wordt gebruikt om spam tegen te houden. Hiermee kunnen mensen worden onderscheiden van automatische spam scripts.
CAPTCHA Afbeelding
Vul de bovenstaande code hieronder in
Door: 
Datum: 11-06-2007
Hits: 2120
Categorie: 
Salades
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer

Tags:
fusilli, dressing, pijnboompitten, tomaten