Volg ons via
 
 

Hemelse modder recept 1

Hemelse modder | Een recept voor een heerlijk chocolade dessert.

Hemelse modder, een recept voor een overheerlijk chocolade dessert.

Ingrediënten

500 gram pure chocolade
4 eieren
scheutje witte rum
6 dl. slagroom 

Bereidingswijze

Chocolade smelten (niet te heet), eieren en rum toevoegen zodat de chocolade vloeibaar wordt. Slagroom opkloppen en met de chocolade vermengen. 

Een variatie is om de helft te maken met witte chocolade, en dan achteraf door elkaar te spatelen tot een mooi gemarmerd gerecht. 

Met dank aan Peter P.

Je vraag nog niet beantwoord?

Je vraag niet beantwoord? Stel je vraag dan op de HuishoudPlaza vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
De veiligheidscode wordt gebruikt om spam tegen te houden. Hiermee kunnen mensen worden onderscheiden van automatische spam scripts.
CAPTCHA Afbeelding
Vul de bovenstaande code hieronder in
Door: 
Datum: 23-03-2007
Hits: 3837
Categorie: 
Desserts, Pasen
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer

Tags:
hemelse modder, recept, chocolade dessert, chocola, slagroom, eieren, rum, smelten
Gerelateerde artikelen