Volg ons via
 
 

Restjes groente in de soep

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Restjes groente in de soep


Van restjes groente (broccoli, spruitjes, peentjes, bloemkool) kun je in een handomdraai een goed gevulde kop soep maken.
  • Kook de groente met een 1/2 ltr. water, een half bouillontablet of een theelepel bouillonpoeder gaar op het vuur of in de magnetron.
  • Wil je liever een gebonden soep, voeg er dan een overgebleven gekookte aardappel aan toe.
  • Je kunt de soep op smaak brengen met bijvoorbeeld kerrie, paprikapoeder of geraspte kaas.
Met dank aan Marianneke
 

Je vraag nog niet beantwoord?

Je vraag niet beantwoord? Stel je vraag dan op de HuishoudPlaza vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
De veiligheidscode wordt gebruikt om spam tegen te houden. Hiermee kunnen mensen worden onderscheiden van automatische spam scripts.
CAPTCHA Afbeelding
Vul de bovenstaande code hieronder in
Door: 
Datum: 20-02-2008
Hits: 2708
Categorie: 
Soepen
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer

Tags:
broccoli, spruitjes, peentjes, bloemkool, soepgroente