Volg ons via
 
 

Applecrumble met crème fraiche

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Applecrumble met crème fraiche

Ingrediënten:
175 gram bloem
50 gram basterdsuiker
zout
100 gram zachte boter
50 gram krokante muesli naturel
4 appels
1 eetlepel kristalsuiker
1 theelepel kaneel
1 bekertje crème fraiche (125 ml)

Bereiden:
Kneed de bloem, basterdsuiker, zout, boter en muesli tot een grof kruimeldeeg en laat het 30 minuten in de koelkast rusten.

Verwarm de oven voor op 190 graden (hetelucht 175 graden).

Schil de appels, snijd ze in vieren en verwijder het klokhuis. Snijd de appelkwarten in stukjes en meng deze met de kristalsuiker en kaneel.

Schep het appelmengsel in een ingevette ovenschaal, bedek dit met kruimeldeeg en bak de applecrumble in het midden van de oven in ca 30 à 40 minuten goudbruin en gaar.

Verdeel de warme applecrumble over 4 borden en serveer bij elk bord een eetlepel crème fraiche.

Bron: Tijdschrift Lekker Leven van Super de Boer

Je vraag nog niet beantwoord?

Je vraag niet beantwoord? Stel je vraag dan op de HuishoudPlaza vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
De veiligheidscode wordt gebruikt om spam tegen te houden. Hiermee kunnen mensen worden onderscheiden van automatische spam scripts.
CAPTCHA Afbeelding
Vul de bovenstaande code hieronder in
Door: 
Datum: 28-06-2007
Hits: 3611
Categorie: 
Desserts
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer

Tags:
Appel, deeg, koelkast, oven, ovenschaal, kruimeldeeg
Gerelateerde artikelen