Volg ons via
 
 

Stamppot snijbonen

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Stamppot snijbonen

Ingrediënten:
600 gr aardappelen
450 gr snijbonen (evt. uit de diepvries)
Crème fraiche ( 225gr)
Pijnboompitten (200gr)
Zout en peper

Bereiden:
Kook de aardappelen gaar. Kook de snijbonen gaar en rooster de pijnboompitten.

Maak puree van de aardappelen en meng deze met  de snijbonen, de crème fraiche en zout en peper naar smaak. Voeg als laatste de pijnboompitten toe.

Lekker met een gehaktbal of karbonade.

Je vraag nog niet beantwoord?

Je vraag niet beantwoord? Stel je vraag dan op de HuishoudPlaza vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
De veiligheidscode wordt gebruikt om spam tegen te houden. Hiermee kunnen mensen worden onderscheiden van automatische spam scripts.
CAPTCHA Afbeelding
Vul de bovenstaande code hieronder in
Door: 
Datum: 08-05-2007
Hits: 4925
Categorie: 
Stamppot
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer

Tags:
puree, pureestamper, pijnboompitten, crème fraiche, gehaktbal, karbonade