Volg ons via
 
 

Pannenkoek met kaas

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Ingredienten:
- Jong belegen kaas (80 gram per persoon)
 
Bereidingswijze
  • Verhit de koekenpan met een klontje boter/scheutje olie;
  • Laat een lepel beslag in de pan lopen;
  • Op een zacht vuur;
  • Na enkele seconden enkele plakken kaas in de pan;
  • Leg de pannenkoek op een bord als de bovenkant droog is;
  • Zet het bord in de magnetron tot zich een dun korstje heeft gevormd;
  • Serveer met stroop,suiker of jam.

Je vraag nog niet beantwoord?

Je vraag niet beantwoord? Stel je vraag dan op de HuishoudPlaza vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
De veiligheidscode wordt gebruikt om spam tegen te houden. Hiermee kunnen mensen worden onderscheiden van automatische spam scripts.
CAPTCHA Afbeelding
Vul de bovenstaande code hieronder in
Door: 
Datum: 15-08-2003
Hits: 4328
Categorie: 
Pannenkoeken
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer

Tags:
Overig
Gerelateerde artikelen