Volg ons via
 
 

Pannenkoek met ham en kaas

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Ingredienten:
- Snippers ham (80 gram)
- Jong belegen kaas (80 gram)
 
Bereiding:
  • Snij de plakjes ham in dunne snippers;
  • Snijd 5 plakjes kaas;
  • Verhit de pan met een klontje boter/scheutje olie;
  • Als de olie goed heet is,de hamsnippers kort bakken;
  • Laat een lepel beslag over de ham lopen;
  • Na enkele seconden plakken jong belegen kaas erover;
  • Als de bovenkant droog is komt de pannenkoek op een bord;
  • Zet dit bord in de magnetron en wacht totdat zich een korstje heeft gevormd;
  • Serveer met suiker, stroop of jam.

Je vraag nog niet beantwoord?

Je vraag niet beantwoord? Stel je vraag dan op de HuishoudPlaza vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
De veiligheidscode wordt gebruikt om spam tegen te houden. Hiermee kunnen mensen worden onderscheiden van automatische spam scripts.
CAPTCHA Afbeelding
Vul de bovenstaande code hieronder in
Door: 
Datum: 15-08-2003
Hits: 6209
Categorie: 
Pannenkoeken
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer

Tags:
Overig
Gerelateerde artikelen