Volg ons via
 
 

Bonen wit en bruin, gebakken

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Ingredienten
100 gr.magere spekreepjes
250 gr.gemengd gehakt
1/2 el paprikapoeder
1 teentje knoflook,gesnipperd
1 rood pepertje,zonder zaadjes en gesnipperd
1 pot witte bonen in tomatensaus a 340 gr.
1 pot bruine bonen a 700 gr.
1 blikje tomatenpuree a 140 gr.
25 gr.extra pure chocolade,geraspt
1 voorgebakken wit stokbrood
5 bosuitjes,in ringetjes

Bereiding

  • Bak de spekreepjes in een ruime pan knapperig uit;
  • Voeg het gehakt,het paprikapoeder,de knoflook en het pepertje toe en bak het gehakt al omscheppend bruin en rul;
  • Voeg de witte en bruine bonen toe en bak ze al omscheppend 3 minuten op een hoog vuur;
  • Voeg de tomatenpuree,de chocolade en 3 dl heet water toe en laat de bonen op een laag vuur 10 minuten pruttelen;
  • Verwarm intussen het stokbrood;
  • Schep de bosui door de bonen en warm ze kort mee;
  • Serveer de bonen met het stokbrood.

Je vraag nog niet beantwoord?

Je vraag niet beantwoord? Stel je vraag dan op de HuishoudPlaza vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
De veiligheidscode wordt gebruikt om spam tegen te houden. Hiermee kunnen mensen worden onderscheiden van automatische spam scripts.
CAPTCHA Afbeelding
Vul de bovenstaande code hieronder in
Door: 
Datum: 15-08-2003
Hits: 2267
Categorie: 
Overig
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer

Tags:
Overig
Gerelateerde artikelen