Volg ons via
 
 

Bananenbrood

Bananenbrood recept | Lekker recept voor bananenbrood of bananencake

Bananenbrood / cake

Ingrediënten:
100 gram boter
240 gram zelfrijzend bakmeel
100 gram suiker
4 rijpe bananen
4 eieren
beetje citroensap

Bereiden:
Oven voorverwarmen op 175 graden.

Bananen prakken en het citroensap erdoor mengen.
Eieren mixen.
De suiker toevoegen en mixen.
De boter toevoegen en mixen.
De bananenprak erdoor roeren
Zelfrijzend bakmeel met een houten lepel erdoor scheppen en giet het beslag in een cakevorm.

Ongeveer 60 min. in de voorverwarmde oven.

Variaties:
Neem in plaats van gewone suiker, bruine suiker.
Voeg naar keuze allerlei extra ingrediënten toe. 

Je vraag nog niet beantwoord?

Je vraag niet beantwoord? Stel je vraag dan op de HuishoudPlaza vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
2 reactie(s)
M3lisz (Gast)
Geplaatst op 16-05-2013 om 14:45

Ik heb hetzelde probleem al willy. 


heb hem net af en staat in de oven. de boter word idd geen gehele massa maar blijft een beetje klonterig. 
volgende keer misschien eerst de boter mixen en dan de rest, kijken of dat helpt. 



Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
De veiligheidscode wordt gebruikt om spam tegen te houden. Hiermee kunnen mensen worden onderscheiden van automatische spam scripts.
CAPTCHA Afbeelding
Vul de bovenstaande code hieronder in
Door: 
Datum: 16-01-2008
Hits: 14440
Categorie: 
Cake
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer

Tags:
bananenbrood recept, bananencake recept, zelfrijzend bakmeel, cakevorm, oven
Gerelateerde artikelen