Volg ons via
 
 

Kokosappelplaatkoek

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Kokosappelplaatkoek

Ingrediënten:

500 gr zelfrijzend bakmeel
400 gr bruine basterd
250 gr gemalen kokos
400 gr gesmolten boter
8 appels (jonagold)
kaneel
2 zakjes vanillesuiker

Bereiding:
Oven voorverwarmen op 175 graden.

In een grote kom meel, suiker en kokos mengen, de gesmolten boter al mixend toevoegen totdat je een kruimelig deeg hebt.

Appels schillen en in blokjes snijden, kaneel en vanillesuiker erdoorheen.

2/3 van het deeg op een ingevette bakplaat drukken en appels erover verdelen. De rest van de kruimels erover strooien en goed aandrukken.

Midden in de oven in 1 uur licht- tot middenbruin bakken.
De koek moet niet donker worden dan smaakt hij bitter.
Iets laten afkoelen en dan in minimaal 24 stukken snijden.

Met dank aan willy

Je vraag nog niet beantwoord?

Je vraag niet beantwoord? Stel je vraag dan op de HuishoudPlaza vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
De veiligheidscode wordt gebruikt om spam tegen te houden. Hiermee kunnen mensen worden onderscheiden van automatische spam scripts.
CAPTCHA Afbeelding
Vul de bovenstaande code hieronder in
Door: 
Datum: 31-03-2008
Hits: 1623
Categorie: 
Taart en vlaai
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer

Tags:
bakken, oven, bakplaat
Gerelateerde artikelen