Volg ons via
 
 

Eendenfilet met kersensaus

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Ingrediënten voor Eendenfilet met kersensaus (4 personen):
4 wilde eendenfilets
1 pot kersen op sap
50 gr boter of margarine
1 1/2 el aarappelmeel
1 1/2 el Marasquin of kersenlikeur
Zout en peper

Bereidingswijze:
Bestrooi de eendenfilets met zout en peper. Verwarm 35 gr. boter in een pan en schroei hierin de filets aan beide zijden dicht. Neem de filets uit de pan en houd ze warm in aluminiumfolie. Neem de pan van het vuur en voeg de overige boter toe. Verwarm de kersen met 2 dl. sap in een andere pan. Meng het aardappelmeel aan met de Marasquin (of kersenlikeur) en bind hiermee het kersensap. Verwarm de boter opnieuw en bak hierin de eendefilets aan beide zijden bruin (reken voor elke zijde ongeveer 4 minuten). Neem de filets uit de pan en serveer ze op verwarmde borden. Voeg het overige kersensap toe aan de bakboter en serveer de kersensaus er apart bij.

Je vraag nog niet beantwoord?

Je vraag niet beantwoord? Stel je vraag dan op de HuishoudPlaza vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
De veiligheidscode wordt gebruikt om spam tegen te houden. Hiermee kunnen mensen worden onderscheiden van automatische spam scripts.
CAPTCHA Afbeelding
Vul de bovenstaande code hieronder in
Door: 
Datum: 20-08-2003
Hits: 3159
Categorie: 
Wild en gevogelte
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer

Tags:
Overig
Gerelateerde artikelen