Volg ons via
 
 

Pindasaus, indonesische

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Ingrediënten voor Indonesische pindasaus (4 personen):
2-3 eetlepels pindakaas
1 uitgeperst teentje knoflook
1 eetlepel bruine suiker
Wat citroensap
Scheutje melk
Scheutje ketjap
2 theelepels sambal
1 klein gesnipperd uitje
Wat boter

Bereidingswijze:
Fruit in een klein steelpannetje de ui in de boter. Roer er op een laag pitje voorzichtig de pindakaas door. Voeg er, zodra de pindakaas is gesmolten, de ketjap, de suiker, het citroensap en de sambal aan toe. Voeg dan al roerend kleine scheutjes melk aan de pindasaus toe en breng de massa op de gewenste dikte. Roer de knoflook erdoor en klaar is de heerlijke pindasaus.

Je vraag nog niet beantwoord?

Je vraag niet beantwoord? Stel je vraag dan op de HuishoudPlaza vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
De veiligheidscode wordt gebruikt om spam tegen te houden. Hiermee kunnen mensen worden onderscheiden van automatische spam scripts.
CAPTCHA Afbeelding
Vul de bovenstaande code hieronder in
Door: 
Datum: 22-08-2003
Hits: 4311
Categorie: 
Sauzen en Dressings
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer

Tags:
Overig
Gerelateerde artikelen