Volg ons via
 
 

Kerriesoep

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Ingrediënten voor kerriesoep:
1 uitje
1 lepel boter of margarine
1 à 2 lepels bloem
1 1/4 liter bouillon van blokjes
enkele lepels room
zout

Bereidingswijze:
Fruit het uitje in boter, roer er de kerrie door, laat de kerrie even meefruiten en voeg de bloem toe. Roer tot die mooi geel is geworden en voeg er dan, steeds roerend en geleidelijk de warme bouillon bij. Laat de soep enkele minuten zachtjes doorkoken. Voeg dan de room toe en zo nodig nog wat zout. Kerrie maakt gerechten wel scherp, maar vraagt vrij veel zout.

Je vraag nog niet beantwoord?

Je vraag niet beantwoord? Stel je vraag dan op de HuishoudPlaza vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
De veiligheidscode wordt gebruikt om spam tegen te houden. Hiermee kunnen mensen worden onderscheiden van automatische spam scripts.
CAPTCHA Afbeelding
Vul de bovenstaande code hieronder in
Door: 
Datum: 22-08-2003
Hits: 1712
Categorie: 
Soepen
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer

Tags:
Overig
Gerelateerde artikelen