Volg ons via
 
 

51ste KC-recept: Italiaanse roerbakschotel van Sje

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Italiaanse roerbakschotel 

Ingrediënten:
Olijfolie
750 gram Italiaanse roerbakgroenten
1 ui gesnipperd
2 teentjes knoflook (geperst)
450 voorgekookte krieltjes
1 blikje gepelde tomaten
Italiaanse kruiden
Zout en peper
1 ons salami, chorizo of soortgelijk vleesbeleg
Geraspte kaas
1 dubbelverpakking spekreepjes
1 bouillonblokje (eventueel)
1 blikje tomatenpuree

Bereiden:
Krieltjes bakken (in olie of braadboter) in een koekenpan.
Ondertussen in een andere koekenpan olie verhitten en de spekreepjes met de uisnippers bakken.
Groenten, knoflook, kruiden, vleesbeleg (in reepjes) toevoegen en mee roerbakken. Gepelde tomaten, tomatenpuree en eventueel bouillonblokje toevoegen.
Inmiddels zijn de krieltjes lekker gebakken. Ook toevoegen aan het groenten/vleesmengsel en lekker nog even laten pruttelen. Eventueel op smaak brengen met zout en peper.

Serveren met de geraspte kaas.

Je vraag nog niet beantwoord?

Je vraag niet beantwoord? Stel je vraag dan op de HuishoudPlaza vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
De veiligheidscode wordt gebruikt om spam tegen te houden. Hiermee kunnen mensen worden onderscheiden van automatische spam scripts.
CAPTCHA Afbeelding
Vul de bovenstaande code hieronder in
Door: 
Datum: 04-01-2009
Hits: 2182
Categorie: 
Kookclub
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer

Tags:
Knoflook, krieltjes, salami, chorizo, spekreepjes, tomaten