Volg ons via
 
 

Stevige gehaktbal

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Een stevige en vlezige gehaktbal (zonder gebruik te maken van paneermeel of brood) maak je zo:

Meng het gehakt intensief met de gewenste kruiden en specerijen. Pers het mengsel in een afsluitbaar bakje zodat er geen lucht in het vlees achterblijft.
Zet dit mininaal 6 uur of een nacht in de koelkast. 

Met droge handen de ballen draaien. Scheurtjes op de gehaktballen zijn verleden tijd. Resultaat is een stevige gehaktbal.
 

Je vraag nog niet beantwoord?

Je vraag niet beantwoord? Stel je vraag dan op de HuishoudPlaza vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
De veiligheidscode wordt gebruikt om spam tegen te houden. Hiermee kunnen mensen worden onderscheiden van automatische spam scripts.
CAPTCHA Afbeelding
Vul de bovenstaande code hieronder in
Door: 
Datum: 18-01-2009
Hits: 5054
Categorie: 
Gehakt
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer

Tags:
kruiden, koelkast, vlees