Volg ons via
 
 

Auberginerolletjes

Auberginerolletjes | een vegetarisch recept met aubergine, tomaten, ricotta en parmezaanse kaas

Dit recept voor vegetarische auberginerolletjes is voor 4 personen.

Ingrediënten

1 grote Aubergine overlangs in lange schijven gesneden
2 grote tomaten
75 gram gemalen parmezaanse kaas
handvol rozijnen
250 gram ricotta
handvol amandelschilfers gebruind in de pan
olijfolie
peper
zout 

Benodigdheden

keukenrol
braadpan
ovenschotel
mes, lepel en vork 

Bereidingswijze

Bak de lange schijven Aubergine in de pan met wat olijfolie en laat uitlekken op keukenpapier. Terwijl deze afkoelen meng je de ricotta met de rozijnen, de amandelen en de helft van de parmezaanse kaas en kruid met peper en zout.

Leg nu de schijven aubergine voor je en doe er een lepel van het mengsel op en rol op. Leg in de ovenschotel. Snijd de tomaten en bedruip met wat olijfolie peper en zout en strooi er de rest van de parmezaanse kaas over.

Zet 15 minuten in de oven op 180 graden. 

De aubergine rolletjes kunnen goed in de diepvries bewaard worden en dan pas in de oven gezet worden.

Je vraag nog niet beantwoord?

Je vraag niet beantwoord? Stel je vraag dan op de HuishoudPlaza vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
De veiligheidscode wordt gebruikt om spam tegen te houden. Hiermee kunnen mensen worden onderscheiden van automatische spam scripts.
CAPTCHA Afbeelding
Vul de bovenstaande code hieronder in
Door: 
Datum: 24-08-2003
Hits: 4535
Categorie: 
Vegetarisch
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer

Tags:
auberginerolletjes, vegetarisch recept, aubergine, tomaat, ricotta, parmezaanse kaas