Volg ons via
 
 

Gevulde vleesrolletjes

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Ingrediënten voor gevulde vleesrolletjes:
300 gr varkensgehakt
1 el gehakte peterselie
3 teentjes knoflook
4 runderschnitzels
2 el olie
4 tomaten
2 el cognac
2 el bloem
80 cc rode wijn
tijm
peper
zout

Bereidingswijze:
Vermeng het gehakt met de peterselie, 1 fijngehakt teentje knoflook, zout en peper. Verdeel dit over de 4 schnitzels. Rol deze op en bind ze vast met een touwtje. Verhit de olie in een braadpan en bak hierin de vleesrolletjes rondom bruin. Neem ze uit de pan en fruit de rest van de fijngehakte knoflook in de olie. Strooi de bloem erover. Voeg al roerend de Cognac en de wijn toe en breng dit aan de kook.Voeg de tomaten, de tijm en zout en peper toe. Roer dit goed door elkaar. Leg de vleesrolletjes erin, doe de deksel op de pan en stoof de rolletjes in 30 minuten gaar.

Serveertip: de gevulde vleesrolletjes zijn lekker met peultjes en gekookte aardappelen.

Je vraag nog niet beantwoord?

Je vraag niet beantwoord? Stel je vraag dan op de HuishoudPlaza vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
De veiligheidscode wordt gebruikt om spam tegen te houden. Hiermee kunnen mensen worden onderscheiden van automatische spam scripts.
CAPTCHA Afbeelding
Vul de bovenstaande code hieronder in
Door: 
Datum: 24-08-2003
Hits: 2309
Categorie: 
Overig
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer

Tags:
Overig
Gerelateerde artikelen