Volg ons via
 
 

Biefstuk met pepers

Biefstuk recept | recept voor het bakken van biefstuk met pepers

Ingrediënten

2 grote biefstukken
80 gr boter
1 el peperkorrels
0,5 dl slagroom
0,1 dl cognaczout 

Bereidingswijze

Kneus de peperkorrels. Bestrooi de biefstukken ermee aan beide kanten. Rol de biefstukken licht met behulp van bijvoorbeeld een deegrol zodat de peper in het vlees dringt. 

Smelt de helft van de boter in een pan en sauteer hierin op hoog vuur de biefstukken aan beide kanten bruin. Laat ze dan nog enkele minuten op zacht vuur doorbakken. Strooi er zout op. 

Giet de boter uit de pan en giet er de cognac in. Steek deze in brand. Leg dan de biefstukken op een voorverwarmd bord, voeg de room bij de rest van de boter in de pan, klop de saus even goed op onder verhitten en schenk ze over het vlees.

Meer artikelen:

Biefstuk bakken
Biefstuk op tijd uit de koelkast
Rundvlees bereiden

Je vraag nog niet beantwoord?

Je vraag niet beantwoord? Stel je vraag dan op de HuishoudPlaza vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
De veiligheidscode wordt gebruikt om spam tegen te houden. Hiermee kunnen mensen worden onderscheiden van automatische spam scripts.
CAPTCHA Afbeelding
Vul de bovenstaande code hieronder in
Door: 
Datum: 26-08-2003
Hits: 3056
Categorie: 
Rundvlees gerechten
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer

Tags:
biefstuk bakken, biefstuk bereiden, biefstuk klaarmaken, biefstuk recept