Volg ons via
 
 

Aardappelschijfjes met prei en gehakt

Aardappelschijfjes met prei en gehakt | Heerlijk eenvoudig en gezond recept met prei, champignons en gehakt

Dit is een recept voor aardappelschijfjes met prei en gehakt voor 4 personen.

Ingrediënten

1 zak aardappelschijfjes (CelaVita)
750 gr. prei
500 gr. gehakt
250 gr. champignons
peper en zout
paprikapoeder
kerrie
ketjap manis

Bereidingswijze

Rul het gehakt en kruid het met zout, peper, kerrie en heel veel paprikapoeder. Bak in een andere pan de aardappeltjes in boter. Bestrooi met zout. 

Snij de prei in halve ringen en voeg dit aan de aardappeltjes toe. Even meebakken en dan de schijfjes champignons toevoegen. Dit alles op hoog vuur even doorbakken. Dan het gehakt toevoegen en een flinke scheut ketjap er overheen schenken.

Als je van lekkere zachte gebakken aardappeltjes houdt, prik dan eerst wat gaatjes in het zakje van de aardappels en plaats het in de magnetron gedurende een minuut of 4 op 600 tot 1000 watt. Daarna even opbakken.

Eet smakelijk!

Je vraag nog niet beantwoord?

Je vraag niet beantwoord? Stel je vraag dan op de HuishoudPlaza vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
2 reactie(s)
Anneke (Gast)
Geplaatst op 04-09-2012 om 11:33

Dit is een overheerlijk en erg gemakkelijk recept

Geertje (Gast)
Geplaatst op 07-09-2011 om 13:11

Dit is heel erg lekker

Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
De veiligheidscode wordt gebruikt om spam tegen te houden. Hiermee kunnen mensen worden onderscheiden van automatische spam scripts.
CAPTCHA Afbeelding
Vul de bovenstaande code hieronder in
Door: 
Datum: 27-08-2003
Hits: 9233
Categorie: 
Overig, Gehakt
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer

Tags:
aardappelschijfjes, prei, gehakt, celavita, champignons