Volg ons via
 
 

Boterkoek

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Ingrediënten voor de boterkoek:
175 gr boter
150 gr suiker
1 theelepel vanillesuiker
zout
300 gr bloem
1 ei

Bereidingswijze:
Roer de zachte boter met de suiker, vanillesuiker en zout tot een romige massa en meng er geleidelijk de gezeefde bloem door. Druk het deeg uit in een licht beboterde vorm en trek er met een mes ruitjes over. Klop het ei los met een eetlepel water en bestrijk het deeg ermee. Zet de vorm in het midden van de oven (200 graden) en reken op 25 minuten. De bovenkant moet goudbruin zijn en de binnenkant nog zacht.

Je vraag nog niet beantwoord?

Je vraag niet beantwoord? Stel je vraag dan op de HuishoudPlaza vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
De veiligheidscode wordt gebruikt om spam tegen te houden. Hiermee kunnen mensen worden onderscheiden van automatische spam scripts.
CAPTCHA Afbeelding
Vul de bovenstaande code hieronder in
Door: 
Datum: 28-08-2003
Hits: 4158
Categorie: 
Taart en vlaai
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer

Tags:
Overig
Gerelateerde artikelen