Volg ons via
 
 

Gepaneerde karbonaadjes

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Ingrediënten voor gepaneerde karbonaadjes (4 personen):
4 varkenskarbonades
8 el bloem
1 ei
150 gr paneermeel
boter (om te bakken)

Bereidingswijze:
Bestrooi het vlees aan beide zijden met zout en peper. Wentel achtereenvolgens het vlees door bloem, losgeklopt ei en paneermeel. Verhit in een koekenpan de boter en bak daarin de karbonaadjes goudbruin in 1 minuut. Zet het vuur lager en braad het vlees nog 5 minuten aan elke kant.

Je vraag nog niet beantwoord?

Je vraag niet beantwoord? Stel je vraag dan op de HuishoudPlaza vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
De veiligheidscode wordt gebruikt om spam tegen te houden. Hiermee kunnen mensen worden onderscheiden van automatische spam scripts.
CAPTCHA Afbeelding
Vul de bovenstaande code hieronder in
Door: 
Datum: 12-09-2003
Hits: 1461
Categorie: 
Varkensvlees recepten
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer

Tags:
Overig
Gerelateerde artikelen