Volg ons via
 
 

Andijviestamppot met shoarma

Andijviestamppot met shoarma | Recept voor stamppot andijvie met tomaatjes en shoarmareepjes.

Dit recept voor andijviestamppot met shoarma is bedoeld voor 4 personen. 

Ingrediënten

1 kg aardappelen
50 gr boter
300 gr shoarmareepjes
100 gr ongezouten cashewnoten
1 dl melk
1 dl crème fraîche 
150 gr cherry- of kerstomaatjes
800 gr panklare andijvie
1 tl komijn (djinten) 

Bereidingswijze

Snijd de geschilde aardappelen in stukken en kook ze in water met zout in 20 minuten gaar. Verhit de helft van de boter in een braadpan en bak hierin de shoarmareepjes 4 minuten. Hak de cashewnoten grof. Giet de aardappelen af en pureer ze. Verwarm de melk en roer deze met de rest van de boter door de aardappelpuree. 

Was en halveer de tomaatjes. Voeg de andijvie in gedeelten aan de aardappelpuree toe en roer de crème fraîche erdoor. Schep als laatste de tomaatjes, de shoarmareepjes, de cashewnoten en de komijn door de stamppot. Verwarm de stamppot andijvie nog een tijdje.

Je vraag nog niet beantwoord?

Je vraag niet beantwoord? Stel je vraag dan op de HuishoudPlaza vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
De veiligheidscode wordt gebruikt om spam tegen te houden. Hiermee kunnen mensen worden onderscheiden van automatische spam scripts.
CAPTCHA Afbeelding
Vul de bovenstaande code hieronder in
Door: 
Datum: 21-09-2003
Hits: 7839
Categorie: 
Stamppot
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer

Tags:
andijviestamppot met shoarma, stamppot andijvie, recept, andijvie, tomaten, shoarmareepjes